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Tartine  ピザ [NYT]

Tartine の画像が、ありました。
ほんとピザのよう。

Spinach and Bacon Tartine 
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Roasted Pepper Tartine
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Spinach and Bacon Tartine の材料
2 teaspoons extra-virgin olive oil
6 ounces spinach or chard, washed
Salt and pepper
3 ounces thick-cut bacon, cut crosswise into 1/4-inch lardons
4 large 1/2-inch-thick slices bread from a day-old rustic loaf, such as miche or pain au levain (about 6 by 4 inches)
Dijon mustard
4 ounces Raclette or Gruyère cheese

The NY Timesから

サンドイッチ an extremely satisfying light meal  [NYT]

あまりにおいしそうで。
このとろけそうなチーズ。
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A tartine makes an extremely satisfying light meal 確かにおいしそうな軽食だ。

A popular menu choice is a hot open-faced tartine. But just to confuse the issue, sometimes a tartine is called a croque, and it can also mean buttered toast for breakfast....
で、tartineとは、何かというと?
a tartine is similar to a small pizza, constructed from a thick slice of rustic bread, lightly toasted. It is topped with savory vegetables and then some good French cheese, then undergoes a few minutes of browning under the broiler. The tartine emerges fragrant, bubbling and crisped. Accompanied by a green salad with a vinaigrette, it makes an extremely satisfying light meal, properly eaten with a fork and knife, and with a glass of wine. It’s just the thing for a quick lunch at home, too。フォークとナイフで、食べるのね。フン。


the New York times から
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Scone Recipe スコーンのジャムのせ [NYT]

A Scone Recipe With an Added Dose of Plum Jam
Spreading jam on scones is all well and good, but baking the jam directly into the scones is even better.

スコーン自体はあまり甘くないから、よくフルーツや、ジャム乗っけて焼いてたけど。
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スコーンどちらの画像の角度が、おいしそうにみえるんだろう?上からか、横からか。
The New York Times から
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