チーズのサンドイッチ the perfect grilled cheese sandwich [Guardian]
How to make the perfect grilled cheese sandwich
チーズをパンではさんだだけのサンドイッチなのだけど、
色々と、うだうだと書かれた記事で、ちょっと意外と、思ってしまいまして。
確かに、フライパンでパンの外側も内側も、バターで焼いたら美味しいだろなあ。
トーストでしか試したことなかった。
長い記事だけど、チーズサンドの画像が沢山。
Fluffy Mighty White or the fuller texture of artisan sourdough? Taleggio, Teifi or prepacked slices? And what is the best way to cook your sandwich: grill, griddle, frying pan or toastie machine?
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/nov/05/how-to-make-the-perfect-grilled-cheese-sandwich
チーズをパンではさんだだけのサンドイッチなのだけど、
色々と、うだうだと書かれた記事で、ちょっと意外と、思ってしまいまして。
確かに、フライパンでパンの外側も内側も、バターで焼いたら美味しいだろなあ。
トーストでしか試したことなかった。
長い記事だけど、チーズサンドの画像が沢山。
Fluffy Mighty White or the fuller texture of artisan sourdough? Taleggio, Teifi or prepacked slices? And what is the best way to cook your sandwich: grill, griddle, frying pan or toastie machine?
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/nov/05/how-to-make-the-perfect-grilled-cheese-sandwich
British pudding レシピ [Guardian]
これ、おいしそうでしょう。材料から想像すると、クリーム系だ。そこに、チョコ味が入る。
As fancy as a prom dress and dreamily delicious to boot – a stratified concoction of ice‑cream, butterscotch and chocolate crunch.
12人分の材料
200g dark chocolate (70%), broken into small pieces
For the butterscotch
250g caster sugar
70g unsalted butter
375ml double cream
Salt
For the ice-cream parfait150g caster sugar
3 tbsp water
6 large egg yolks
500ml double cream
1 vanilla pod, seeds scraped out
詳しくは、こちら
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/oct/18/pudding-dessert-recipes-blancmange-banofee-vienetta-baked-alaska-chocolate-mousse-treacle-tart-tapioca-crumble
As fancy as a prom dress and dreamily delicious to boot – a stratified concoction of ice‑cream, butterscotch and chocolate crunch.
12人分の材料
200g dark chocolate (70%), broken into small pieces
For the butterscotch
250g caster sugar
70g unsalted butter
375ml double cream
Salt
For the ice-cream parfait150g caster sugar
3 tbsp water
6 large egg yolks
500ml double cream
1 vanilla pod, seeds scraped out
詳しくは、こちら
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/oct/18/pudding-dessert-recipes-blancmange-banofee-vienetta-baked-alaska-chocolate-mousse-treacle-tart-tapioca-crumble